Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Ser på likestilling
Del artikkelen med venner og kolleger

NHO og LO er enige om å gjøre endringer i hovedavtalen som skal gjøre arbeidet med likestilling i bedriftene mer effektivt i en moderne arbeidshverdag.
 
- LO og NHO har forhandlet frem en ny og mer tidsmessig avtale om likestilling mellom menn og kvinner i arbeidslivet, sier NHO-sjef John G. Bernander etter revideringen av hovedavtalen mellom LO og NHO.
 
Hovedavtalen en grunnlov
 
De to partene er enige om at hovedavtalen er et viktig byggetrinn og en grunnlov der partene har et felles ansvar. Denne felles forståelsen er viktig for å sikre et velorganisert arbeidsliv som skal fortsette å være en av grunnpilarene for samfunnsutviklingen og et fundament for fortsatt økonomisk vekst.
 
For å sikre at avtalen fremdeles fremstår som relevant, forståelig og aktuell har LO og NHO satt ned et utvalg som skal komme frem til en helhetlig og revidert utgave i form av tidsmessige og språklige oppdateringer.
 
- Her tar partene utgangspunkt i at dette fortsatt dreier om holdninger og at dette krever et samarbeid mellom ledelse og tillitsvalgte. Det er nødvendig å se sammenhengen mellom arbeidsliv, familieliv og samfunnsliv, sier Bernander.
 

Legg til kommentar

01. desember, 2021
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?