Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Kom i gang med Aktiv med Jobben
Del artikkelen med venner og kolleger

Denne uken starter Aktiv med Jobben, der du og dine kolleger gjennom sunn aktivitet konkurrere på arbeidsplassen og mot andre bedrifter om å være Norges sprekeste bedrift.

Aktiv med Jobben er en aktivitetskonkurranse i regi av Bedriftsidretten, og arrangeres 1.-31. oktober.

- Får i gang bredden

- Vi ser at dette er en positiv aktivitet som får i gang bredden. Det er viktig at flest mulig er involvert, og her får vi med mange. Det er viktig å ha det litt gøy ved siden av jobben, være litt sporty og konkurrere med hverandre, sier Marius Lyngved, leder i bedriftsidrettslaget i Staples Nordic.

Staples Nordic deltar for andre år på rad. Med 82 deltakere er de 30 flere enn i fjor.

- Aktiv med Jobben er blitt veldig positivt mottatt her. Folk begynner nå å snakke om det og gjøre seg klare, sier Lyngved.

Fellesskapet motiverer

Aktiv med Jobben er en lagkonkurranse, og all type aktivitet kan registreres. 30 minutter aktivitet tilsvarer 2.700 skritt. I 2009 var nær 8 av 10 aktive i minst 30 minutter de dagene de deltok i kampanjen. 75 prosent av deltakerne var aktive hver dag.

- Aktiv med Jobben skaper et fellesskap rundt aktiviteten. Kartlegginger blant fysisk inaktive voksne, viser at nettopp mangel på treningskamerater er årsaken til at mange forblir inaktive. Arbeidsplassen er en unik arena, og med Aktiv med Jobben treffer vi folk der de er hver dag, sier Svenn Erik Bolle, generalsekretær i Bedriftsidretten.

Målet er 7000 skritt i snitt på laget per dag, og det er ingen øvre grense.

Følg aktiviteten på kartet

Årets nyheter er kartfunksjon hvor deltakerne selv velger start og mål, treningsprogram, bransjekonkurranser og velvære-poeng. Deltakerne konkurrerer både internt og med andre arbeidsplasser over hele landet.

- www.aktivmedjobben.no byr på mange funksjonaliteter som tilfører aktiviteten noe ekstra. Nettløsningen er i kontinuerlig utvikling, i tråd med deltakernes ønsker og behov, sier Bolle.

[Besøk Aktiv med Jobben på nett]


Legg til kommentar

07. desember, 2021
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?