Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Norges sprekeste bedrift
Del artikkelen med venner og kolleger

Bedriftsidrettens aktivitetskampanjer har vært en suksess de siste årene med flere tusen deltakende bedrifter. Nå ønsker de å kåre Norges sprekeste bedrift, der prisen går til den virksomheten som gjør noe ekstra for å legge til rette for fysisk aktivitet.

I perioden frem til mai 2011 vil Bedriftsidretten sammen med Dagens Næringsliv gå igjennom alle søknader fra bedrifter i hele landet. Den eller de virksomheter som har arbeidet målrettet og har satt i gang ekstraordinære tiltak for å motivere medarbeidere til fysisk aktivitet i løpet av konkurranseperioden vil bli kåret til Norges sprekeste bedrift.

- Ved å trekke frem de gode eksemplene, og berømme bedrifter for deres innsats, er målet å inspirere enda flere bedrifter til å ta et aktivt standpunkt for fysisk aktivitet, sier Svenn Erik Bolle, generalsekretær i Bedriftsidretten.

Flere vinnere

Alle bedrifter som deltar vil i mai 2011 svare på et spørreskjema der deres helsefremmende tiltak vil bli kartlagt og resultatene som er oppnådd bli presentert. Blant annet vil man måtte oppgi andel ansatte som deltar i tiltaket i bedriften, beskrive hvilke tiltak arbeidsgiver har tilrettelagt for, angi andel av omsetning som benyttes til helsefremmende tiltak og beskrive hvordan arbeidet er nedfelt i virksomhetens planverk.

På bakgrunn av kartleggingen vil det bli kåret vinnere i seks kategorier. Det vil skilles mellom offentlige og private virksomheter, samt liten, mellomstor og store bedrifter.

I juryen sitter næringsminister Trond Giske, tidligere landslagstrener i håndball Marit Breivik, næringslivsleder Celina Midelfart, generalsekretær i Norges Bedriftsidrettsforbund, Svenn Erik Bolle og sjefredaktør i Dagens Næringsliv, Amund Djuve.

- Vi er glade for å ha næringsminister Trond Giske med i fagjuryen, sammen med Marit Breivik og Celina Midelfart som er viktige rollemodeller for mange i både idretten og arbeidslivet. Vi gleder oss til å motta påmeldinger fra alle typer bedrifter, og er spente på hvilken effekt kåringen vil få i bedriftene, sier Bolle. 

[Les mer hos Bedriftsidrett.no]


Legg til kommentar

07. desember, 2021
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?