Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Enklere å søke jobb
Del artikkelen med venner og kolleger

Mange har opplevd å skrive inn informasjon om seg selv flere ganger dersom de har søkt jobb gjennom forskjellige CV-portaler. Nå kan du snart slippe repeteringen, og enkelt overføre din informasjon mellom rekrutteringsselskapene.

Flere har tidligere etterlyst en standardisering av informasjon som CV-portalene krever. Med krav om å registrere seg hos alle rekrutteringsselskaper og utfylling av standard skjema om tidligere jobber og erfaring hos disse, har mange opplevd en slitsom og repeterende søkeprosess. Nå kommer løsningen.

Bytter jobb 10 ganger

I gjennomsnitt bytter nordmenn jobb 10 ganger i løpet av arbeidslivet. Den høye mobiliteten gjør at de fleste på et tidspunkt vil oppleve å fylle inn skjemaer med sin CV hos en rekrutterer. Sammen med fornyings-, administrasjons- og kirkeminister Rigmor Aasrud har WebCruiter, Finn.no, JobbNorge, HR Manager, StepStone Solutions og NAV utviklet en felles CV-standard for å lette jobbsøkernes hverdag.

En portabel CV vil gjøre det mulig, med et tastetrykk, å flytte CV-en fra en rekrutteringsportal til en ny rekrutteringsportal neste gang du søker jobb.

[Les pressemelding fra FAD]


Legg til kommentar

19. april, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?