Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Vidt spenn blant Norges topp 100
Del artikkelen med venner og kolleger

E24 er i gang med kåringen av «Årets Ledertalent 2013», og har nå listet opp topp 100. Listen viser vidt spenn.

Blant mange talentfulle, unge og ambisiøse talenter, skal E24 nå stemme frem en vinner for 2013. Fjorårets vinner, var administrerende direktør, 32 år og ble av juryen betegnet som «usannsynlig smart og krevende å være sjef for, fordi det går så fort i svingene»: Andreas Thorsheim.
 
Thorsheim både var og er administrerende direktør i Bergens Tidende, og ble også kåret som det største ledertalentet på Vestlandet i år.
 
Det er fjerde året E24 kårer ledertalentet. Personen må være under 35 år i næringslivet.
 
Tre i juryen
 
Hittil har ledertalentene for fem forskjellige regioner i Norge blitt kåret, som så har gått videre til en samlet kåring.
 
Listen spenner over alt fra en 34-årig kommersiell direktør ved Mack Ølbryggeri (Roger Karlsen) til finansdirektør ved Hurtigruten (31-årige Asta Lassesen) til yngstemann Simen Vinge (26), som er markedsdirektør for Comfort Hotels.
 
Kåringen skjer i samarbeid med rådgivningsselskapet Mercuri Urval og en ekstern fagjury som består av noen av de fremste leder-rekruttererne i Norge.
 
Juryen består av juryleder Trygve Walstad (seniorpartner og gründer i Delphi Consulting), jurymedlem Cathrine Foss Stene (managing partner Markup People) og jurymedlem Sissel Lindland (HR-direktør i Aker Solutions).
 
Uendelig mange tips

Hele året fôres rådgivningsselskapet Mercuri Urval med kandidater til talentkåringen, men setter sluttstrek for kandidater ved midten av august. Det er Mercuri Urvals prosjektleder Marianne Broeng og Mercuri-konsulent Anne Cecilie Braarud som står for innhøstingen av talentnavn på blokka.
 
Deres jobb er å sørge for at jobben med å kåre Årets Ledertalent går så smertefritt som mulig for de tre i E24s Ledertalentjury.

- Vår jobb er å registrere alle navn og nominasjoner, samtidig som vi gjør en løpende vurdering av kandidatene opp mot kriteriene, forteller Broeng og Braarud på E24s sider.

- Til slutt er det den eksterne juryen som tar beslutningene, men vi gjør forarbeidet slik at de har et grunnlag å vurdere ut fra.

Legg til kommentar

19. oktober, 2021
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?