Introduksjon Alternativer Priser Annonseverktøy Kontakt oss

Gi din bedrift bedre muligheter blant våre lesere.

Gjennom nettsidene www.absentia.no og www.arbeidslivssenter.no kan din bedrift målrettet nå ut til arbeidstakere, beslutningstakere, bedrifts- ansvarlige og personalansvarlige som søker svar på spørsmål om arbeidsmiljø, hms, sykefravær- og IA-arbeid. Gjennom 8 år med fokus på disse områdene har vi blitt en sentral aktør på nett der brukere vet de kan henvende seg for objektiv informasjon som kan hjelpe dem i deres arbeidsdag.

20 000 lesere i uken

Nettsidene har hver uke over 20 000 lesere og over 400 000 sidevisninger hver måned. Med en annonseavtale hos oss er du automatisk synlig på begge våre nettsider, noe som vil gi dine produkter og tjenester verdifull oppmerksomhet og dermed skape nye muligheter for din virksomhet.

Hos oss finner du flere muligheter for profilering. I tillegg til tradisjonelle banner og logoplasser, tilbyr vi tekstlinker, forsidebanner og artikkelbanner. Som en nyhet lanserer vi også en nøkkelordbasert profilering der din virksomhet registrerer ord dere ønsker ekstra synlighet med. Disse ordene relateres til hver artikkel, og gjør at dere er ekstra synlige ved relevante artikler.

Se alle mulighetene her.

Du setter annonsebudsjettet

Hos oss er det du som bestemmer annonsebudsjettet. Med en pris pr tusen visning kan du f.eks. sette et budsjett på 1 000,- pr mnd, og dermed få enten 60 000 visninger på logoplass, 30 000 visninger med et toppbanner eller 200 000 visninger med en tekstlink. Ordningen gir deg gode muligheter til å skreddersy annonseplanen etter dine behov.

Hvis du ønsker å være garantert synlighet i f.eks. en hel måned er også dette mulig. Da vil du betale en fast pris basert på et estimert antall visninger for en måned. Dersom det skulle bli færre visninger, vil overskuddet bli overført til neste måned. Dersom det blir flere visninger er disse inkludert i din månedspris.

Se alle mulighetene her.

Ta i bruk annonseverktøyet

Nå kan du når som helst logge deg på med vårt annonseverktøy for å holde øye med den oppmerksomheten din virksomhet får hos oss. Verktøyet gir deg oversikt over antallet visninger og sammenligner dette med tidligere måneder. Du kan også legge inn ordre på nye annonsetyper og kontrollere hvilke nøkkelord du ønsker at din virksomhet skal være synlige blant.

Les mer om verktøyet her.

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har spørsmål. Vi tar gjerne en diskusjon på hvordan du best kan gi din virksomhet nye muligheter med www.absentia.no og www.arbeidslivssenter.no .

Klikk her for kontaktinformasjon.