Utvikling.org Miljøfyrtårn Achilles JQS

Teambuilding

Dra til sjøs på Teambuilding

 
Utvikling.org bruker seilkatamaran/-båt som medium for praktisk teambuilding. Deltakerne blir tatt ut fra sine vante rammer og får utfordret seg i et miljø hvor de kanskje ikke er så sterke. Sikkerhet står selvsagt i høysetet. Deltakerne blir utfordret i det å jobbe i team og alle får delta i seiling og navigering. Midt på dagen legger vi til og lager lunsj, ofte bestående av reker med tilbehør. Så seiler vi tilbake til utgangspunktet og tilbake på land har alle opplevd en annerledes dag som er med på å styrke lagfølelsen og ikke minst selvmestringsfølelsen.
 

Teambuilding på seilkatamaran!Fountaine Pajot Seilkatamaran

 
Bli med på fjorden på vår nye seilkatamaran, en Fountaine Pajot Mahè 36. Her kan inntil 15 deltakere seile sammen i en båt. Ingen krenging og et hav av plass skiller dette fra en tradisjonell seilbåt og gjør dette til en sikker og fin opplevelse for alle.

Pris: Vi tilbyr dette til en pris av kr 19.000 for 6 timer seiling m/instruktør inkl. alt sikkerhetsutstyr, metodisk og pedagogisk opplegg samt diesel. Vi har plass til 15 deltakere. Dersom det er ønskelig, har vi mulighet til å leie en båt til, har da plass til 30 stk. 
  

Teambuilding på seilbåt!Bavaria 38 Match Regattaseiler

 
Vil du ha mer action er vår regattaseiler en Bavaria Match 38 tingen. Også denne båten er av nyere modell og med topp moderne utstyr. Båten er basert på de raske linjene til et regattaskrog med stor krenging og høy fartsfølelse selv i lite vind.

Pris: Vi tilbyr dette til en pris av kr 15.000 for 6 timer seiling m/instruktør inkl. alt sikkerhetsutstyr, metodisk og pedagogisk opplegg samt diesel. Vi har plass til 8 deltakere.
 
 
  
Begge båtene er tilgjengelige på Sør-Vestlandet. Ta kontakt med oss i Utvikling.org for årets teambuilding-event!
Tlf: 21 690 690
 
 

 Våre kurs i kommunikasjon og arbeidsmiljø:

 


Utvikling.org Kompetanse AS - Tlf: 21 690 690 - Fax: 73 10 85 70 - post@utvikling.org
Link til e-læring - Demo av e-læring