Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Regelhjelp.no med ny tjeneste
Del artikkelen med venner og kolleger

Sammen med Enhetsregisteret i Brønnøysund tilbyr Regelhjelp.no en ny tjeneste som skal gjøre det enda enklere for bedrifter å etterleve regelverket. Med kun organisasjonsnummeret får du oversikt over de kravene som gjelder for din bransje.

Når du har tastet inn organisasjonsnummeret til virksomheten din, kobles dette direkte til Enhetsregisteret slik at du umiddelbart får beskjed om hvilken bransje virksomheten din er registrert i. Dermed ledes du direkte til de krav som gjelder for bransjen.

Et enklere Norge
Som en del av handlingsplanen for et enklere Norge vil den nye tjenesten ta nye steg i samordningen mellom offentlige etater.  Dette vil gjøre det enklere for virksomheter å skaffe seg nødvendig informasjon om sine plikter og rettigheter, og dermed vil belastningen bli mindre for den enkelte virksomhet i arbeidet med å etterleve kravene.

Sammen med tilbud om nyhetsbrev, der en kan abonnere på nyheter og regelverksendringer knyttet til bransje, vil det bli lettere for bedriftene å holde seg løpende oppdatert om endringer.  Dermed vil det også kreve mindre ressurser for å holde seg oppdatert.

Regelhjelp.no
Nettstedet ble lansert i september 2005, og gir en bransjevis oversikt over hvilke krav som gjelder for virksomheter. I dag er det 15 bransjer som er representert på nettsidene, og i løpet av 2006 vil i overkant av 30 bransjer finne informasjon om sitt regelverk.  Målet er at nettstedet skal omfatte alle bransjer innen utgangen av 2007.

De bransjene som ennå ikke er representert på regelhjelp.no, vil i den nye søketjenesten få opplyst når deres bransje vil bli tilgjengelig.

Fem etater står bak Regelhjelp.no:
• Arbeidstilsynet
• Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB)
• Mattilsynet
• Næringslivets sikkerhetsorganisasjon (NSO)
• Statens forurensningstilsyn (SFT)
• Arbeids- og inkluderingsdepartementet (AID) finansierer nettstedet.

[Les pressemelding på regelhjelp.no]
[Prøv den nye tjenesten]

om >onl

Legg til kommentar

09. august, 2022
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?