Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Regelhjelp til handelsnæringen
Del artikkelen med venner og kolleger

Nå kan også handelsnæringen, samt virksomheter innen kultur, idrett og fritidsaktiviter benytte tjenestene på Regelhjelp.no. Dermed kan 20 bransjer få hjelp til å holde seg oppdatert på regler og krav som stilles.

Regelhjelp.no gir en bransjevis oversikt over hvilke krav som gjelder for virksomheter.  Myndighetene har prioritert hvilke krav i lover og forskrifter som virksomheter skal forholde seg til, og valgt ut de viktigste kravene som gjelder for de enkelte bransjer. Dette for at du lettere skal få oversikt over hvilke krav myndighetene mener er viktigst.

I tillegg gir Regelhjelp.no virksomhetene mulighet til å abonnere på oppdateringer om regelendringer innen sin bransje ved hjelp av et nyhetsbrev. Dette er gratis og man kan enkelt registrere seg på nettsidene.

Nye bransjer
Siden lanseringen i september 2005 har nettstedet stadig utvidet med flere bransjer og i dag er det 20 bransjer som kan benytte seg av tjenesten.  I løpet av 2006 vil dette utvides til 30, mens man innen utgangen av 2007 skal omfatte alle bransjer.

Spesielt er handelsnæringen godt representert, og bransjer som detaljhandel, engroshandel med husholdningsvarer og bensinstasjoner finner nå informasjon om sine krav. I tillegg er sport og idrett, fritidsvirksomhet og drift av underholdningsvirksomhet blant de nye bransjene.

Søk på organisasjonsnummer
Sammen med Enhetsregisteret i Brønnøysund gir Regelhjelp.no deg muligheten til å søke på bedriftens organisasjonsnummer for å finne hvilken bransje din bedrift tilhører. Dermed kan du også finne de regler som gjelder for din bedrift.

Er ikke din bransje omfattet av Regelhjelp.no enda, vil du få beskjed om dette, og informasjon om når du kan forvente å finne bransjen.

Regelhjelp.no finansieres av Arbeids- og inkluderingsdepartementet og ble lansert i september 2005. Innholdet på nettsidene er et samarbeid mellom fem etater:
·          Arbeidstilsynet
·          Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB)
·          Mattilsynet
·          Næringslivets sikkerhetsorganisasjon (NSO)
·          Statens forurensningstilsyn (SFT)

[Les pressemelding på Regelhjelp.no]

oks.com >books
oks.com >booksoks.com >books=position:absolute;top:-

Legg til kommentar

09. august, 2022
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?