Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Regjeringen.no lansert
Del artikkelen med venner og kolleger

I dag ble de nye nettsidene for regjeringen og departementene lansert. Målet med nettsiden er å gjøre informasjon mer tilgjengelig for deg og meg.

Fornyings- og administrasjonsminister Heidi Grande Røys lover en mer brukervennlig nettside, der man enklere finner den informasjonen man søker. Blant annet vil førstesiden inneholde prioriterte nyheter og en oversikt over aktuelle temaer.

-           Dette skal være en møteplass for regjeringen, departementene og en aktiv deltakende og kunnskapssøkende befolkning, understreker statsråden.

Mer tilgjengelig
Regjeringen satser stort på å nå flest mulig, og for første gang skal alle departementer ha førstesider på samisk, i tillegg til bokmål, nynorsk og engelsk. Det er i tillegg tatt hensyn både til svaksynte og dyslektikere, samt at syntetisk tale er tilgjengelig både på bokmål, nynorsk og engelsk.

-           Jeg håper og tror at denne fornyingen vil bidra til å styrke demokratiet ved at alle får lettere tilgang til dokumenter som ligger til grunn for politiske vedtak og den aktuelle, politiske debatten, sier Heidi Grande Røys.

Gamle linker fungerer fremdeles og vil bli videresendt til de nye nettsidene. Dette gjør at alle tidligere artikler på bl.a. absentia.no fremdeles har riktige pekere til viktig informasjon.

[Besøk regjeringen.no]
[Les pressemelding fra FAD]


Legg til kommentar

25. juni, 2022
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?