Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Samarbeid for arbeid
Del artikkelen med venner og kolleger

Regjeringen inviterer til samfunnsdebatt for å sikre en god velferd gjennom lavere sykefravær, flere nyetableringer og økt kompetanse med høyere gjennomføring i videregående skole.

- Det er arbeid vi lever av. Verdien av arbeidskraften vår er mye større enn verdien av alle oljepengene. Derfor må vi alltid huske at det er hverandres arbeidskraft som er grunnlaget for vår velferd og grunnlaget for vår velstand, sa statsminister Jens Stoltenberg under lanseringen av den nye nettportalen samarbeidforarbeid.no.

3 hovedtemaer

Ideen om en felles idédugnad for løsninger innen arbeidslivet på spørsmål om sykefravær, utdanning og etablering av nye arbeidsplasser ble lansert under statsministeres nyttårstale. Debatten skal hjelpe arbeidet med å styrke kunnskapen, skape flere etableringer av nye virksomheter, redusere sykefraværet og hindre at så mange faller fra i videregående skole.

- Vi ønsker at det skal bli enklere å delta i samfunnet vårt og vanskeligere å falle utenfor. Vi har derfor satt i gang prosjektet “Samarbeid for arbeid”.  I månedene fremover vil jeg og mange av statsrådene invitere folk fra ulike miljøer til et stort rådslag om temaer vi er opptatt av, forklare Stoltenberg.

Du kan bidra på ny nettportal

Statsministeren vil sammen med flere av statsrådene i tiden fremover reise rundt i Norge å samle inn gode råd fra fagmiljøer, bedrifter, organisasjoner og andre som ønsker å delta.

I tillegg er nettportalen samarbeidforarbeid.no opprettet for å gjøre det enkelt for alle å bidra i debatten. Her kan du lese om gode eksempler, samt bidra med egne innlegg.

- Diskusjonen er ikke bare viktig mellom regjeringen og befolkningen, men det er også viktig at du diskuterer disse temaene sammen med kollegene dine, klassekameraten din eller vennene dine. Debatten er viktig i seg selv, påpeker Stoltenberg.

[Les pressemelding fra SMK]
[Besøk samarbeidforarbeid.no]


Legg til kommentar

01. oktober, 2022
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?