Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


IA-postkasse med gode ideer
Del artikkelen med venner og kolleger

Regjeringen ønsker å høre dine meninger og ideer om IA-arbeidet. Derfor lanserer lanserer de en egen IA-postkasse der du ved hjelp av internett enkelt kan påvirke veien videre for IA.

Statssekretær Jan-Erik Støstad lanserte postkassen på Unios nasjonale IA-konferanse på Gardemoen.

– Det er dere som jobber ute lokalt og på den enkelte virksomhet som vet hvor skoen trykker, sa statssekretær Støstad, og inviterte alle til å ta i bruk postkassen og komme med innspill.

Alle innspill vil bli vurdert av departementet i det pågående IA-arbeidet. Ikke alle saker vil bli besvart, og dersom du har spørsmål anbefaler departementet deg å ta kontakt på vanlig vis i stedet for å bruke IA-postkassen.

Skriv inn til IA-postkassen her.

Samarbeid for arbeid

Regjeringen har også ved tidligere anledninger invitert brukere til å delta i jobben med arbeid for alle. Nettstedet samarbeidforarbeid.no gir deg muligheten til å delta i debatten om aktuelle saker, samt komme med innspill og eksempler på alt fra inkluderende arbeidsliv, nøringsutvikling, integrering, bærekraftig økonomi og frafall i videregående opplæring. Alt er dessuten koblet opp mot sosiale medier som Facebook og Twitter.

[Les pressemelding fra AID


Legg til kommentar

15. juni, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?