Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Gratis kurs om mangfold og likestilling
Del artikkelen med venner og kolleger

I høst inviteres arbeidsgivere, tillitsvalgte og personalmedarbeidere til gratis kurs om mangfold og likestilling i arbeidslivet. Bakgrunnen er Aktivitets- og redegjørelsesplikten norske virksomheter har for å fremme likestilling og hindre diskriminering.

Siden 2009 har norske virksomheter hatt plikt til å rapportere tiltak og aktivitet for å fremme likestilling og hindre diskriminering som en del av Aktivitets- og redegjøringsplikten. Det ble også satt nye krav til rapportering i årsberetningen.

Kurset tilbys av Likestillings- og diskrimineringsombudet og vil bli gitt i Bergen, Bodø, Oslo, Molde og Hamar. Du vil få en rask og praktisk innføring i hvordan imøtekomme lovverket og innsikt i relevant diskrimineringsjuss. Det blir spesielt fokus på rekruttering, lønn og arbeidsbetingelser.

Kan føres opp i årsberetningen

Ettersom deltakelse på kurset i seg selv er et tiltak for å fremme likestilling og hindre diskriminering, kan kursdeltakelse kan føres opp i virksomhetens årsberetning. Dermed kan man innfri deler av aktivitetsplikten ved å delta på kurset.

Klikk inn på LDO sine nettsider for mer informasjon.

[Les pressemelding hos IMDi]


Legg til kommentar

15. juni, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?