Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Sammen skal vi lykkes
Del artikkelen med venner og kolleger

Den partssammensatte Oppfølgingsgruppen for IA-avtalen inviterer til den første nasjonale fagpolitiske IA-konferansen. I løpet av en dag skal politikere, forskere og representanter fra arbeidslivet diskutere utfordringer og muligheter med IA.

I IA-avtalen 2010-2013 er avtalepartene enige om at arbeidsministeren sammen med lederne i organisasjonene en gang i året skal avholde en større nasjonal fagpolitisk konferanse hvor også forskermiljøene trekkes inn og hvor tema baseres på utviklingen av målene for avtalen.

Konferanse i 2 deler

Konferansen er delt i en kunnskapsdel og en politisk del. Kunnskapsdelen inkluderer innlegg fra SINTEF, Arbeidstilsynet, NAV og Den norske Legeforening. Spesielt vil det bli en gjennomgang av prosjektet "3-2-1 Sammen for et godt arbeidsmiljø", som avsluttes etter tre år i 2010.

Statsminister Jens Stoltenberg vil innlede den politiske delen. NHO og LO vil kommentere statsministerens innlegg før det blir en paneldebatt som inkluderer arbeidsminister Hanne Bjurstrøm og lederne i hovedorganisasjonene.

3. desember, Oslo

Konferansen vil finne sted på Radisson Blu Hotel Plaza, fredag 3. desember 2010.
Programmet starter kl. 09:00 og avsluttes kl. 15:15. Registrering av deltakere fra kl. 08:30.

[Les mer på konferansens nettsider]


Legg til kommentar

15. juni, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?