Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Helsefremmende arbeidsplasser til flere byer
Del artikkelen med venner og kolleger

Konferansen Helsefremmende Arbeidsplasser har siden i flere år satt arbeidsmiljø på dagsorden og skapt engasjement og motivert til en bedre arbeidsplass. I mars har du sjansen til faglig påfyll når de mest dagsaktuelle foredragene kommer til Stavanger, Kristiansand og Bergen.

Siden 2001 har konferansen blitt arrangert av BI i Oslo. Oppfølging av et inkluderende arbeidsliv, NAV-reformen og oppfølging av sykefravær har vært noen av temaene i disse årene, og til konferansene som arrangeres i Stavanger, Kristiansand og Bergen vil det beste fra tidligere år bli presentert og diskutert.

Dagskonferanse i mars

Konferansene i de tre byene vil gå over en dag. Først ute er Stavanger med 8. mars, før Kristiansand 15. mars og Bergen 27. mars.

Konferansens første del vil være felles for byene, og inkluderer en presentasjon av to nye studier blant norske arbeidstakere på jobbstress, motivasjon og resultater.

Gode eksempler

Som alltid under Helsefremmende arbeidsplasser vil de gode eksemplene bli trukket frem. Telenor Open Mind er et arbeidsmarkedstiltak der Telenor sammen med NAV arbeider for inkludering i arbeidslivet av utsatte arbeidsgrupper, enten det er en fysisk funksjonshindring, historikk innenfor psykisk helse, samt hørsels- og synshindrede. Programmet har vært operativt siden 1994 og leder for programmet Tommy Rovelstad, vil dele nærmere to tiår med erfaring.

HMS-sjef i BackeGruppen Tom Ivar Myhre, vil i Stavanger og Kristiansand, presentere et forslag til hvordan man kan tilrettelegge graderte arbeidsoppgaver. I Kristiansand vil temaet først bli introdusert av Geir Riise, generalsekretær i Legeforeningen, som vil gjennomgå muligheter og utfordringer med sykemelding.

I Bergen er Cecilie Schou Andreassen, psykologspesialist, forsker og arbeidslivskonsulent, invitert til å snakke om arbeidsnarkomani, og de uklare grensene mellom arbeid og fritid.

Parallelle sesjoner etter lunsj

Etter lunsj er det mulig å velge etter egen interesse blant to parallelle sesjoner. Seminar A har som tema helsefremmende lederskap, og inkluderer blant annet foredrag fra Erik Slinning og Rune Haugen i Vida Pluss.

I seminar B er det fokus på fysisk helse, og her vil blant annet helsestrateg Atle Hunstad i Fit to Perform AS og instruktør Knut Leo Abrahamsen i Gymtimen AS vise hvordan man med et helsefremmende miljø for sunnere ansatte.

[Les mer om konferansen her]


Legg til kommentar

25. juli, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?