Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Vil ha 10.000 flere i helsevesenet
Del artikkelen med venner og kolleger

Den nye helse- og omsorgsministeren Sylvia Brustad (Ap) vil fortsette arbeidet med å forkorte køene ved sykehusene. Hun vil også prioritere at unge funksjonshemmede skal ut av aldershjemmene.

 

Den nye helsestatsråden legger ikke skjul på at hun hadde ønsket seg Helse- og omsorgsdepartementet til sin tredje periode som statsråd.

 

-          Det ligger utrolig mye spennende arbeidsoppgaver her som jeg gleder meg til å ta fatt på, sa hun etter at avtroppende helseminister Ansgar Gabrielsen (H) hadde lagt nøkkelkortet festet med ett rødt og ett blått bånd rundt halsen hennes.

 

Et av de mest konkrete løftene den nye regjeringen har gitt, er at det skal bli 10.000 flere ansatte i helse- og omsorgssektoren i løpet av de fire neste årene.

 

-          Jeg har kjent deg fra 1990 da jeg kom på Stortinget, og Sylvia ledet sosialkomiteen med en meget kyndig hånd, sin unge alder til tross. Derfor er jeg ikke opptatt av å gi deg noen råd, fordi jeg vet at du er veldig dyktig, sa den avtroppende statsråden.

 

Etterfølgeren hadde også mange rosende ord til sin forgjenger og overrakte ham en tursekk som inneholdt både sitteunderlag, kvikklunsj, fyrstikker, kakao og plaster.


Legg til kommentar

09. august, 2022
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?