Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Om kursetPåmeldingBestill brosjyre
FormKlasserom
E-læringNei
DeltidNei
HeltidJa
NivåKurs
Pris6500,-

Grunnleggende ledelse

Blanchard Norway er offisiell partner for The Ken Blanchard Companies, best kjent for Situasjonsbestemt ledelse II (SLII®) og eneleverandør av Blanchards programmer i Norge.

60% av nye ledere presterer ikke godt nok som ledere i løpet av de to første årene. De som “overlever” utvikler uvaner som blir ved dem resten av karrieren. * 85% får ingen trening før de går inn i den nye rollen som leder. *

en god start er hele forskjellen

Førstegangsledere som får de riktige verktøyene og treningen fra starten av, vil være bedre rustet til å bli effektive ledere som kan skape engasjerte og produktive medarbeidere, noe som igjen gir bedre resultater fin din virksomhet.


forbered dine nye ledere på suksess

Vi vet at du ønsker at dine nye ledere skal ha suksess, og vi kan hjelpe dem med en god start på vårt program Grunnleggende ledelse. Grunnleggende ledelse bygger på de veldokumenterte metodene av Ken Blanchards bestselgende bok, The New One Minute Manager®, og introduserer tankesettet, kjernesamtaler og kommunikasjons ferdigheter som nye ledere trenger for å oppnå suksess og bygge positive relasjoner til medarbeiderne.

 

Se alle kurs fra Utvikling.org!