Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Følg opp hms, fravær og medarbeidersamtaler på en plass.

Velg firmastørrelse
MÅNEDENS HMS 299,- pr mnd
IN ABSENTIA 299,- pr mnd
MEDARBEIDERSAMTALEN.ORG 299,- pr mnd

MÅNEDENS HMSIN ABSENTIAMEDARBEIDERSAMTALEN.ORG
10

gode grunner

til å legge sykefraværet til In Absentia

1. Godt lederverktøy

Nærmeste personalleder får hjelp til oppfølging av fravær slik at den sykemeldte blir tatt godt vare på. Med rutiner som følger NAVs krav og mulighet for bedriftsinterne rutiner kan du være trygg på at alle blir fulgt opp. Tett dialog er viktig, og med denne løsningen blir også personal- og avdelingsledere fulgt tett opp, slik at dere sammen reduserer fraværet.

2. Prisen

PrisenAbsentia.no hjelper deg å holde fokus på det du er god på – å produsere fornøyde kunder – samtidig som du følger opp fravær på en god måte og i henhold til de kravene som stilles. Prisen gjør løsningen til en svært god investering.

3. God statistikk

God statistikkFraværet presenteres grafisk ved hjelp av farger og kan sorteres på måned og avdeling. I henhold til ditt firma sitt fraværsmål blir fraværet presentert med rødt, gult eller grønt.

4. Rask oppfølging

Rask oppfølgingOppfølgingen gjøres enklere og mer effektiv ved hjelp av en kronologisk oversikt. Med enkel tilgang til maler og dokumenter, har du kontroll og følger opp fraværet på en god måte.

5. Bedriftsinterne rutiner

Bedriftsinterne rutinerI tillegg til rutinene som allerede er i systemet, kan du legge til egne bedrfitsinterne rutiner. Dette gir deg muligheten til å sette de ansatte i fokus på bedriftens premisser.

6. Deleger ansvar

Deleger ansvarFordel ansvar for oppfølging av fravær på avdelingsledere. Systemet gir også oversikt over hvor effektiv ansvarsdelingen er, slik at du kan gjøre endringer der dette er nødvendig.

7. Enkel meny

Enkel menyVed hjelp av en enkel toppmeny vil du enkelt navigere mellom verktøyene.
(Menyen finnes også til venstre på siden.)

8. Smart startside

Smart startsideStartsiden gir deg raskt oversikten over de oppfølginger som skal gjøres i nærmeste fremtid. Her får du også informasjon relatert til hendelse og tips til hvilke initativ som er naturlig å ta.

9. Fanebasert informasjon

Fanebasert informasjonInformasjon om firma presenteres og registreres ved hjelp av faner. Dette gjør det greit å holde informasjonen oppdatert til en hver tid.

10. Flere avdelinger

Flere avdelingerDu kan registrere flere avdelinger og delegere oppfølging av de ansatte på avdelingsledere. Dette gjør oppfølgingen mer effektiv og bedre for den ansatte.

Prisen

PrisenFor de minste bedriftene (under 20 ansatte) koster løsningen kun 249,- pr mnd. Absentia.no skal hjelpe deg å holde fokus på det du er god på - å produsere fornøyde kunder - samtidig som du følger opp fravær på en god måte og i henhold til de kravene som stilles. Sett i lys av hva et lavere fravær kan gi din bedrift i besparelser er dette en svært god investering.
Prisen inkluderer 1 administrator/bruker. Registrerte brukere utover dette koster 49,- pr mnd. Alle priser er eks. mva..